Beste lezer,

Overmorgen luiden we het oude jaar uit en verwelkomen het nieuwe.

Hier is op de drempel een boodschap van Jeshua:

“Geloof in jezelf. Vanuit de diepte wil jouw ziel met al haar liefde en wijsheid je meenemen naar een leven waarin jij jezelf vrij ontplooit en laat zien aan de wereld.
De wereld wordt nu geconfronteerd met allerlei crises. Oude systemen en denkpatronen storten ineen. Deze val in de diepte is niet verkeerd, ze maakt juist de weg vrij naar binnen, naar je ziel, naar bronnen van inspiratie die uit jou komen, en niet uit de wereld, uit de oude angsten en starre denkpatronen.
Geloof in die bronnen binnen in jou, geloof in jezelf.
Dit is jouw tijd: de wind van verandering wordt voor jou een wind in de rug, zodra je de val in de diepte omarmt en je verheugt op een leven vanuit het ritme van je ziel.”

Naast deze korte boodschap van Jeshua, kun je op 1 januari meedoen aan de uitgebreide Nieuwjaarsboodschap van Maria Magdalena, ingeleid door een meditatie van Gerrit:

Maria Magdalena verwelkomt ons in het nieuwe jaar en zal spreken over het collectief bewustzijn op aarde en de noodzaak om afstand te houden van de zeer beperkende ideeën daarin.
Ze zal vooral wijzen op de beperkende rollen die wij als man of vrouw op ons nemen en ingaan op wat relaties, liefde en familie betekenen vanuit het weidsere perspectief van de ziel.
Je bevrijden van oude karmische banden en het loslaten van relaties gebaseerd op angst en controle is, zo legt ze uit, een beslissende stap naar het bereiken van je zielsbestemming.


Tot slot: er zijn nog enkele plekken vrij in de ‘Retreat on the Nile’ van 19 t/m 25 januari in Luxor, Egypte.

Dit is een internationale groep met Engels als voertaal.

Tip: op 19 januari gaat er een voordelige en directe vlucht van TUI naar Luxor vanuit Brussel.

Alle info vind je hier: homeofthesun.net

Fijne jaarwisseling en een vreugdevol 2023!

Gerrit en Pamela