Inhoud

  1. De ontheiliging van seksualiteit – online bijeenkomst zondag 2 juni
  2. Workshop “De weg van de oude ziel: kansen en uitdagingen” – zaterdag 28 september in Groesbeek
  3. De Verboden Vrouw Spreekt in Egypte (groepsreis 14 tot 21 november 2024)
  4. De gespletenheid in jezelf – nieuwe channeling met audio
  5. Hoe de astrale wereld ons beïnvloedt – nieuw artikel van Gerrit
  6. Nieuwe herdruk van Pamela’s boek De Aarde Spreekt

1. De ontheiliging van seksualiteit – online bijeenkomst zondag 2 juni

In deze channeling gaat Maria Magdalena in op de oorspronkelijke bedoeling van seksueel contact: een zielsontmoeting die een poort opent tot zelfkennis en liefde.

In onze (christelijke) geschiedenis is seksualiteit “ontheiligd”: het heilige, heelmakende aspect van seksualiteit werd miskend en seksualiteit werd vooral gezien als lustbevrediging en een “lagere begeerte”. De eeuwenlange onderdrukking van seksualiteit heeft ertoe geleid dat mensen zich schamen voor hun lichaam en hun seksuele behoeften. Hoewel veel taboes rondom seksualiteit sinds de 60-er jaren doorbroken zijn, wordt het spirituele aspect ervan nog steeds miskend volgens Maria Magdalena.

In deze channeling gaat ze in op wat seksualiteit betekent voor de ziel en op de rol van een hartgedragen vrouwelijke energie in seksueel contact.

Praktische info en opgave


2. Workshop “De weg van de oude ziel: kansen en uitdagingen” – zaterdag 28 september in Groesbeek

Eendaagse workshop door Pamela Kribbe en Gerrit Gielen
Zaterdag 28 september in Groesbeek

Veel mensen die geïnteresseerd zijn in spiritualiteit, lichtwerk en innerlijke groei zijn oude zielen. Het is belangrijk jezelf te herkennen als oude ziel, omdat de weg van de oude ziel specifieke kansen en uitdagingen met zich meebrengt.

Hoe weet je of je een oude ziel bent?

– je bent als kind vaak al “ouder en wijzer” dan je leeftijdgenoten en zelfs je ouders

– je kunt of wilt niet meedoen met de “ratrace” in de maatschappij, je houdt van een trager ritme dat past bij jouw gevoeligheid en diepgang

– je bent niet hevig geïnteresseerd in uiterlijke zaken als succes, geld en aanzien, maar meer gericht op innerlijke groei en bijdragen aan het collectief ontwaken van een hartsbewustzijn 

– je vindt het vaak moeilijk om te gaan met de harde, negatieve energieën in de wereld om je heen, en kunt zeer empathisch reageren op het lijden van medemensen of dieren

– je weet dat je over innerlijke wijsheid beschikt maar je bent tevens onzeker, teruggetrokken en angstig als het gaat om het uitdrukken van jouw licht

– je kunt worstelen met diepe twijfels of psychische problemen die te maken hebben met “anders zijn” en eenzaamheid

Oude zielen: harmonie, liefde, weten

Als oude ziel ben je een lange cyclus van levens op aarde aan het voltooien en heb je al forse stappen gezet in de overgang van ego naar hartsbewustzijn. Je bent een voorloper, een pionier, maar tegelijk is er flink wat pijn en onzekerheid in je, vaak voortkomend uit onverwerkt trauma. 

De uitdaging voor de oude ziel is om zichzelf te begrijpen en op waarde te schatten, om oud trauma te helen, en zich weer welkom en veilig te voelen op aarde. 

In de workshop gaan we allereerst in op het helen van oud trauma en het integreren van zielsdelen die nog vastzitten in het verleden. 

Zodra je als oude ziel deze uitdaging aangaat, komen er meer kansen op je weg om jouw zielslicht uit te drukken, in vreugde en zonder strijd.

In de workshop zullen we naast het thema “trauma helen” veel aandacht besteden aan zelfexpressie: hoe vind jij je plek en je vorm om dat te doen waarvoor jouw ziel gekomen is?

Pamela zal gechannelde boodschappen geven, ingaan op vragen en haar eigen ervaringen delen. Gerrit zal bovenstaande thema’s toelichten en geleide meditaties aanbieden die je helpen innerlijk in contact te komen met wat in jou geheeld wil worden. 

Het doel van de workshop is je te laten voelen hoe je als oude ziel kunt omgaan met je innerlijke pijn en hoe je tegelijk jouw unieke en waardevolle licht kunt laten stralen in de wereld. Als je nog niet zeker weet of je een “oude ziel” bent, lees dan eens deze tekst. Daarin worden kenmerken van lichtwerker zielen beschreven. De meeste mensen die zich hierin herkennen zijn oude(re) zielen die de overgang aan het maken zijn van ego naar hart.

Praktische info en opgave


3. De Verboden Vrouw Spreekt in Egypte (groepsreis 14 tot 21 november 2024)

  • Week in Luxor (14 tot 21 november 2024) met excursies naar indrukwekkende oude tempels en krachtplaatsen
  • Drie workshops door Pamela over het helen van de vrouwelijke energie en het tot leven brengen van de verboden vrouw in jou. Met channelings van Maria Magdalena en Jeshua
  • Verblijf in 4/5 sterrenhotel aan de Nijl met zwembad en prachtig uitzicht

Van 14 tot 21 november 2024 organiseer ik, samen met Marjo Langewen, een groepsreis van een week naar Luxor in Egypte. De reis staat in het teken van ‘De Verboden Vrouw Spreekt’: in het gelijknamige boek channel ik Maria Magdalena over vrouwelijke en mannelijke energie, liefde en relaties.

Tijdens deze week geef ik drie workshops die gericht zijn op het helen en tot leven brengen van je eigen vrouwelijke energie. Het doel is om energetisch contact te maken met verschillende aspecten van je vrouwelijke energie: hoofd, hart en buik.

We doen dit onder andere door kennis te maken met voor-christelijke beelden van vrouwelijkheid uit het oude Egypte: de godinnen Isis, Hathor, Sekhmet (hoofd, hart, buik). Hun afbeeldingen zijn overal te vinden in de tempels en tombes. Ze vertegenwoordigen in mijn visie bepaalde universele aspecten van de vrouwelijke energie. Het kan inzicht geven en bevrijdend werken om contact te voelen met deze universele levensenergieën.

Het programma bestaat uit drie workshop dagen en drie dagen met volledig verzorgde excursies naar tempels en krachtplaatsen. Naast de workshops en excursies is er genoeg tijd ingebouwd om te relaxen/zwemmen/in de tuin te hangen of zelf uitstapjes te maken. Er zijn drie vrije middagen.

Zin in?!

Klik hier voor alle informatie over de reis, de workshops, het programma en de praktische details.

Wees er snel bij als je nog voordelig je vliegticket wil boeken.


4. De gespletenheid in jezelf – nieuwe channeling met audio

Pamela Kribbe channelt Jeshua

“Mijn komst op Aarde veroorzaakte veel gespletenheid, tegenovergestelde reacties en strijd daartussen; dat heeft heel lang voortgeduurd. Jullie hebben op een of andere manier in verschillende levens deelgenomen aan die strijd. Je voelde je verwant met het Christusbewustzijn, waar dat voor staat, en je voelde het als een innerlijke missie om dit bewustzijn onder mensen te helpen verankeren in de aardse realiteit. Tegelijkertijd ondervond je daarin veel weerstand, en werd de boodschap – of wat het je te zeggen had, waar je kanaal voor wilde zijn – misverstaan of tegen je gebruikt. Jullie hebben allen de pijn daarvan ervaren: hoe het is om afgewezen te worden op een deel van jezelf dat voor jou als het meest puur en waar aanvoelt. Daarom zijn jullie allemaal innerlijk gewond geraakt. Jullie zijn als het ware gewonde strijders, en voelen je vaak niet thuis in deze wereld. Voor een deel hebben jullie je teruggetrokken en voel je weerstand of twijfel bij het uiten, het uitdrukken van jezelf in deze wereld. Je bent voorzichtiger geworden. Toch is er nog steeds dat diepe verlangen, de roep in je ziel, om je licht hier neer te zetten, te laten stralen. Er is nu in zekere zin een gespletenheid in jezelf ontstaan. Een deel van je wil hier zijn, een ander deel wil dat niet. In dat laatste deel zit je eigen duisternis. Dat is het deel dat gewond is geraakt, verzwakt, en ook boos, teleurgesteld en gedesillusioneerd.”

De gespletenheid in jezelf


5. Hoe de astrale wereld ons beïnvloedt – nieuw artikel van Gerrit

De astrale wereld is een sfeer die de Aarde omringt en de innerlijke dualiteit van de mensheid weerspiegelt. Het is een sfeer waarmee wij diep verbonden zijn en die alle lagere emoties en daarop gebaseerde ideologieën in ons bekrachtigt. Ze staat tussen ons en de eenheid.

Hoe de astrale wereld ons beïnvloedt, en hoe we ons los kunnen maken van die invloed, daarover gaat dit nieuwe artikel.

Hoe de astrale wereld ons beïnvloedt


6. Nieuwe herdruk van Pamela’s boek De Aarde Spreekt

Onlangs is de zesde herdruk verschenen van Pamela’s boek De Aarde Spreekt. Daar zijn we blij mee!

Dit boek bevat gechannelde boodschappen van moeder Aarde over wie zij is als energetisch wezen, wat de betekenis is van de relatie tussen mens en natuur en hoe wij ons diep en vreugdevol met haar kunnen verbinden. Nu actueler dan ooit.

Het boek is te koop (bestelbaar) bij alle Nederlandse en Belgische (online) boekhandels voor 16,99 euro.

Bestel bij BOL

We bieden je hierbij de Inleiding en het eerste hoofdstuk ter inzage aan:

Veel leesplezier!


Warme groet,

Pamela en Gerrit

s-Heerenberg – mei 2024