Inhoud

  1. De wonden van de verboden vrouw – online bijeenkomst 22/23/24 september
  2. Zielsritme en synchroniciteit – deel 1: Je zielsdoelen begrijpen – online bijeenkomst 6 oktober
  3. Egypte-reis in januari 2025 met internationale groep
  4. Het taboe op individualiteit – nieuwe channeling met audio

1. De wonden van de verboden vrouw – online bijeenkomst 22/23/24 september

Channeling 3 daagse op zondag, maandag en dinsdag 22 – 23 – 24 september 2024, om 20:00 uur door Pamela Kribbe.

De verboden vrouw in ons is een verwonde vrouw. Haar essentie mocht lange tijd niet gezien en uitgedrukt worden.

In deze serie gechannelde boodschappen van Maria Magdalena (ontvangen in Egypte) wordt de vrouwelijke wond – die ook in mannen aanwezig is – toegelicht op drie niveaus: buik (de danseres), hart (de wijze vrouw) en hoofd (de helderziende heks).

Je wordt uitgenodigd energetisch contact te maken met deze drie aspecten van je vrouwelijke energie, en de verwondingen ervan door liefdevolle aandacht te helpen helen.

1) De buikdanseres

2) De wijze vrouw van het hart

3) De helderziende heks

Praktische info en opgave


2. Zielsritme en synchroniciteit – deel 1: Je zielsdoelen begrijpen – online bijeenkomst 6 oktober

Je zielsritme is de stroom van gebeurtenissen en ontmoetingen die plaatsvinden op jouw unieke levenspad.
Als je afgestemd bent op je zielsritme, ervaar je betekenis en vervulling in die stroom, zelfs wanneer de situaties die je tegenkomt lastig of (zeer) uitdagend zijn.

Het meebewegen op het ritme van je ziel leidt tot ervaringen van synchroniciteit: je merkt dat wat er gebeurt in je leven “vanzelf” aansluit op wat je ten diepste verlangt of wilt ervaren.

We willen allemaal graag leven in de “flow van synchroniciteit”, van moeiteloos aantrekken wat bij je past, wat verdieping en vervulling brengt.

Maar het ritme van je ziel kan behoorlijk afwijken van het tempo, de eisen en verwachtingen van de maatschappij. Als je die ideaalbeelden sterk in je opgenomen hebt, lijkt het vaak alsof het leven je niet geeft wat je wenst. Het voelt dan juist alsof er betekenis en vervulling ontbreekt.

Jeshua zal in deze twee channelings uitleggen wat zielsritme is en wat er nodig is om in de “flow van synchroniciteit” te leven.
Je kunt het ritme van je ziel gaan herkennen en aanvoelen door twee stappen te zetten.

  1. Contact maken met het ontwikkelingsproces van je ziel. Wat is jouw ziel aan het leren, wat is innerlijk gezien het doel van je leven op dit moment? Dit is belangrijker dan welk uiterlijk of maatschappelijk doel ook.
  2. Bewustwording van je angst of weerstand om het pad van je ziel te volgen. Jouw zielsritme wijkt waarschijnlijk af van wat de maatschappij – of jouw aangepaste zelf – normaal vindt. Hoe overstijg je de angst om af te wijken? Hoe vind je de moed om van de gebaande paden af te wijken?

In deze twee online bijeenkomsten ontvang je gechannelde informatie over wat zielsritme en synchroniciteit betekenen, en word je uitgenodigd om – via geleide meditaties en gechannelde oefeningen – de bovengenoemde twee stappen te zetten en actief contact te maken met de unieke stroom en het ritme van jouw ziel.

Hoewel de twee bijeenkomsten op elkaar aansluiten, zijn ze ook afzonderlijk goed te volgen.

Zielsritme en synchroniciteit

DEEL 1: Je zielsdoelen begrijpen

De eerste stap naar afgestemd raken op het ritme van je ziel is begrijpen wat jouw ziel wil bereiken: contact maken met het ontwikkelingsproces van je ziel. Jeshua zal spreken over wat zielsdoelen zijn, hoe die zich vaak openbaren door herhalende patronen in je leven en hoe jouw ziel probeert verwarring en trauma op te lossen en tot bevrijding en inzicht te komen.

Door middel van gechannelde handreikingen (Pamela) en geleide meditatie (Gerrit) ga je voelend onderzoeken wat jouw ziel aan het leren is, wat innerlijk gezien het doel is van je leven op dit moment. Dit is belangrijker dan welk uiterlijk doel ook. Door dit te beseffen kun je je beter afstemmen op het ritme van je ziel.

Praktische info en opgave


3. Egypte-reis in januari 2025 met internationale groep

De Egypte-reis van november aanstaande is VOL. (De wachtlijst is nog wel open).
In januari 2025 ga ik dezelfde reis nog een keer doen met een internationale groep: de voertaal is dan Engels. Om mee te doen, is het van belang dat je redelijk goed Engels spreekt en verstaat, maar je hoeft zeker niet perfect Engels te beheersen; voor meerdere deelnemers is Engels niet hun eerste taal. Als je twijfelt, kun je op www.jeshua.net eens een channeling in het Engels beluisteren.

Lees onderstaande info als je belangstelling hebt voor de reis!

The Forbidden Female Speaks in Egypt

  • One week retreat on the Nile in Luxor (16 to 23 January 2025) with excursions to impressive ancient temples and sacred places
  • Three workshops by Pamela on healing the feminine energy and bringing the forbidden female within to life. With channelings of Mary Magdalene and Jeshua
  • Accommodation in a 4/5 star hotel, in a single room, with stunning views of the Nile, swimming pool and beautiful garden

4. Het taboe op individualiteit – nieuwe channeling met audio

Pamela Kribbe channelt Maria Magdalena

“Voel hoe immens rijk jouw ziel is. Hoeveel ervaringen ze heeft opgeslagen. Die kun je zien als puzzelstukjes die deel uitmaken van een groot geheel. Ik vraag je: heb respect voor de grootheid van wie je bent. Dat kun je niet bevatten met je menselijk verstand. Zeg er diep vanuit je hart ja tegen. Voel dat er een wijsheid is die alles draagt en die zin geeft aan afzonderlijke puzzelstukjes waar je met je menselijk verstand niet bij kunt. Voor alles is er een tijd en een plaats. Soms moet je door diepe ervaringen heen zonder te begrijpen waarom. Later zul je het begrijpen. Ik vraag je: heb eerbied en respect voor jezelf: voor het feit dat je geblinddoekt in het diepe bent gesprongen, dat je ja hebt gezegd tegen het leven hier. Zeg ook nu ja tegen jezelf, ook tegen alle pijn, negatieve ervaring, angst en twijfel in jezelf als deel van de menselijke ervaring. Verwerp dit niet, want dan ontstaat er strijd in en tegen jezelf; die kan je alleen maar opbreken en verder van huis brengen. Accepteer gewoon wat er in je is. Ook je angsten en twijfels.”

Het taboe op individualiteit


Warme groet,

Pamela en Gerrit